בואו להיות המאסטר שף הבאים!
אתם אולי לא זוכרים מתי הייתה הפעם הראשונה בה צפיתם במאסטר שף, אך התוכנית שקיימת משנת 2010 בהחלט עשתה עליכם רושם רב, רצון עז להביע את הידע והבקיאות שלכם בתחום הקולינריה וכמובן, לטעום את כל מה שמכינים המתחרים בתוכנית. ועם זאת, עד עכשיו לא עשיתם את הצעד והגשתם את המועמדות שלכם בשביל לנסות ולהתקבל. גם כשהחברים והמשפחה אומרים לכם שאתם ממש חייבים לנסות, משהו בכם מרגיש לא מקצועי מספיק עבור תחרות בישול.
אם אחד החלומות שלכם הוא להיות המאסטר שף הבא (או הבא הבא) יש משהו שתוכלו לעשות כדי להפוך לאשפי הבישול שאתם רוצים להיות, כל מה שאתם צריכים זה קצת ללמוד
לא, אנחנו לא מתכוונים שאתם לא יודעים לבשל. אנחנו רק אומרים שגם אם אתם ממש מבינים ואוהבים לבשל, מבשלים לפי העין ומתענגים על כל תבשיל שהצליח, אין זה אומר שאתם יודעים את רזי הבישול. תארו לכם שבמהלך לימודי טבחות תוכלו ללמוד על תבלינים חדשים שלא היכרתם, שיטות בישול שחשבתם שמסבוכות לגמרי אבל אחרי הסבר בסיסי עליו, הבנתם שעבורכם זה ממש קלי קלות.
קורסים של קונדיטוריה ובישול יכולים להיות בדיוק המקפצה שאתם צריכים בשביל לרכוש עוד טיפה ביטחון בבישול שלכם, ביטחון להופיע מול קהל כאשר בקורס אתם עובדים עם עוד אנשים ובכלל לקסיקון רחב וחדש של מילות קולינריה שלחלוטין ישרתו ויעזרו לכם בהמשך דרככם הקולינרית. מעבר לכך, טעמכם האישי בבישול יכול להשתדרג פלאים בעזרת שילובים חדשים שתגלו שניתן לעשות ובכך תיצרו מוטיב אישי בבישול שבמאסטר שף, ודאי ידעו לזהות לאחר כמה שלבים שתעברו.
כאשר ישנן משימות רבות במאסטר שף המבקשות את היצירתיות, האלתור והאותנטיות של המתחרים, הידע האישי שלכם מהבית הוא שיתן לכם את ההשראה ואת הרעיונות, אך לימודי הטבחות או הקונדיטוריה יעניקו לכם קווים מנחים, שיטות עשייה ומינוף אדיר להשראות שלכם. ואם לא דיברנו על ספר המתכונים שלכם, הוא בהחלט יתרחב לאחר קורס בישול.
בשורה התחתונה, קורס בישול כמו שתמצאו באתר https://www.hashef.co.il/ יכול לתת לכם יד מלווה בכל שלבי הבישול בין אם בבית ובין אם בתחרות.