5 יתרונות של שיש גרניט טבעי למטבח
הנושא של שיש למטבח מעסיק אנשים רבים הבונים בית או משפצים את המטבח, בעיקר אם הם חובבי בישול והמטבח הינו אחד המקומות בהם הם מבלים חלק ניכר מזמנם, כאשר סוגי השיש הנפוצים למטבח הם לרוב אבן קיסר או שיש גרניט טבעי. אחת מההעדפות של אנשים רבים היא שיש גרניט טבעי למטבח וזאת בשל מספר יתרונות משמעותיים.
יתרון ראשון – עמידות לטמפרטורות גבוהות
שיש גרניט טבעי למטבח הינו חומר טבעי מאוד עמיד ולכן יש אפשרות להשתמש בו ולהניח עליו כלים חמים מבלי שיש צורך לשים משטח סופג חום וכל זאת מבלי שזה יפגע בו בניגוד לסוגי שיש אחרים עליהם צריך לשים בידוד טרם הנחה של משהו חם אחרת הם עלולים להינזק.
יתרון שני – עמידות בפני שריטות
כפי שכבר ציינו, בשל אופי החומר שהוא עמיד מאוד וחזק ביותר הוא עמיד גם בפני שריטות מה שמאפשר לחתוך עליו ישירות ללא צורך בקרש חיתוך, וזאת מבלי לפגוע בו או לגרום לו נזק.
יתרון שלישי – עמידות בפני כתמים
בשל כך שמדובר בחומר מיוחד ויש לו מרקם ייחודי בשלו הוא עובר תהליך של איטום מיוחד שלו, הוא הופך למשטח המונע ספיגה של כתמים ולכלוכים מה שמאפשר שמירה על הניקיון שלו לאורך זמן.
יתרון רביעי – עמידות לשברים וסדקים
שיש מסוג גרניט פורצלן נחשב לחזק ביותר מבין משטחי השיש השונים המוכרים היום וזה הופך אותו לעמיד בפני שברים וסדקים.
יתרון חמישי – מראה ייחודי
משום שמדובר על אבן טבעית ולא כזו המיוצרת במפעל המראה של האבן משתנה בהתאם למה שנחצב, זאת הסיבה שכל מטבח יראה אחרת גם אם הבסיס שלו דומה שכן האבן אף פעם לא תהיה בדיוק אותו דבר.
> למידע מקצועי ופרטים נוספים בקרו באתר https://www.baranetz.com!