שתלי שמע – איך לתחזק אותם לאורך זמן?
תאריך: יונ 24, 2020
שתלי השמע הם חלק בלתי נפרד מהחיים של אנשים לא מעטים. אלו צריכים לדעת כיצד לתחזק נכון את האביזר השימושי והנחוץ הזה, וזאת כדי להגן עליו מפני בלאי ונזקים. כך הם יוכלו להפיק מהמוצר תועלת מרובה לאורך זמן. כן, כולנו יודעים שאביזרי השמע הינם אביזרים יקרים ובעלי ערך רב, ואם לא נתחזק אותם כראוי הנזק עלול להיות משמעותי. קבלו מספר הנחיות שיעזרו לכם למנוע נזקים ולשמור את השתלים ואת המעבדים לאורך זמן.
תחזוקה נכונה של שתלי שמע
- את מעבד השמיעה צריך להכניס לתוך ערכת הייבוש מידי לילה. כלל זה תקף בכל מקרה ובכל יום. גם אם לא יוצאים מהבית יש לזכור לבצע את הפעולה הפשוטה הזו על מנת למנוע בלאי ונזקים למעבד השמיעה.
- חשוב מאוד לשמור על המעבד ולעגן אותו כראוי. ככלות הכול מדובר על פריט בגודל מזערי שעלול ליפול או להיאבד בלי שנכין את עצמנו לכך. עיגון ושמירה נחוצים בכל עת והם יעזרו לנו למנוע אבדן ונזקים.
- אביזרי השל מורכבים מחלקים. חשוב לדעת כי פירוק או חיבור של חלקים צריכים להיעשות מתוך הבנה ובעדינות מקסימלית. לעולם לא נכון להדק בכוח חלקים או לנסות להפעיל אנרגיה על מנת להפריד את החלקים. מומלץ לבצע פעולות אלו בעזרת אנשי מקצוע או שירות מטעם החברה. במקרים אחרים ניתן לצפות בסרטונים או לקבל הדרכה אישית כדי לדעת איך לעשות נכון את הפעולה הנחוצה.
- החלפת כיסויי המיקרופון תתבצע אחת לשלושה חודשים, וזאת במעבדים שלהם כיסויים שנועדו להחלפה. חשוב להחליף בהתאם להמלצה ולעשות את הפעולה במלוא הזהירות.
- חשוב לעשות במעבדי השמיעה שימוש רציף. וזאת כדי לשמור על שמיעה איכותית וטובה. ככל שנקפיד על רצף כך איכות השמיעה תהיה טובה יותר ונוכל ליהנות מתוצאות מקסימליות.