כיום כל אחד כתב – כך תעשו את זה נכון
שלבים חיוניים לתהליך הכתיבה
כתיבת עבודה אקדמית יכולה להיעשות שלב אחר שלב, בדקו באתר זה. אם אתה מתחיל, אתה יכול לבצע את הצעדים האלה שפעלו עבור מיליוני סטודנטים במכללה, הם יכולים לחסוך לך זמן רב.
בחר נושא מעניין.
אם חסרים לך רעיונות, אתה יכול לחפש באינטרנט באמצעות Google, לעיין בהערות ההרצאה שלך ולשקול את קריאת הקורס שלך או את החדשות העדכניות.
ערוך מחקר ורישום מידע על מקורות. זכור כי יתכן שתצטרך להמשיך במחקר כשאתה מגלה עבודת גמר, לערוך מתווה, לכתוב ולשנות את המסמך.
נסח הצהרת תזה חזקה שתטען.
תכנן את החיבור שלך וקבע מתווה בסיסי. רשום הערות מהמקורות שלך והוסף פרטים למתווה שלך וודא שיש לך ראיות תומכות לנקודות שלך.
כתוב את הטיוטה הראשונה של החיבור שלך. אתה יכול להתחיל מכל חלק ואסור לדאוג לדקדוק, פיסוק ואיות בעת בניית המשפטים שלך. תתקן את זה אחר כך.
בחן את הטיוטה הראשונה שלך ושפר את התוכן, ההיגיון והזרימה. בצע מעברים בין הרעיונות שלך. ערוך שינויים כדי לשפר את התוכן ולכתוב מחדש את הטיוטה שלך. יתכן שתצטרך לעשות זאת יותר מפעם אחת.
ערוך והגה את הטיוטה הסופית שלך כדי להבטיח שהמאמר שלך ללא דופי.
אלה שלבים בסיסיים. כשאתה צובר ניסיון, אתה עשוי לחשוב על סדר אחר שיכול לעבוד הכי טוב עבורך. מגלים שתהליך זה מסובך? קנו מדגם כתוב בצורה מקצועית כדי לנתח אותו ולראות איך נראית החיבור שלכם!
מבוא
המבוא מציג את הטיעון שלך לקורא שלך ומשכנע אותם מדוע עליהם לדאוג לקרוא את העיתון שלך. המשימה שלך היא להעסיק את הקהל שלך. תוהה כיצד לעשות זאת? עיין במאמר שימושי זה בבלוג שלנו הדן באסטרטגיות מעורבות לפתיחת חיבור.
פסקאות גוף
התחל כל פסקת גוף במשפט נושא; אל תתחיל פסקה עם עובדה. משפט הנושא אמור להציג את הרעיון העיקרי של הפסקה ולהביע את נקודת המבט שלך. במשפטים הבאים עליכם לתמוך במשפט הנושא עם רעיונות תומכים נוספים, פרטים ספציפיים, עובדות מעניינות, סטטיסטיקות, הסברים ברורים, דוגמאות רלוונטיות. סיים כל פסקה במשפט מסכם, וכמובן הקפד על כללים להגהה לשונית.